KIND & YOGA

Kinderyoga (4-12 jaar)

 

Je hoort regelmatig “kinderen moeten tegenwoordig zoveel”. Bij kinderyoga bieden we het kind een moment van rust en aandacht terwijl hij/zij het plezier beleeft van yoga. 

In de fantasierijke les gaan de kinderen op yoga avontuur. De les is opgebouwd vanuit een verhaal dat als een rode draad door de les loopt. Al dansend en bewegend warmen we op, doen een zonnegroet, yoga houdingen (asana’s), soms massage, is er een moment voor verwerking en afsluitend doen we een ontspannings- of aandachtsoefening. 

Kinderyoga geeft kinderen de mogelijkheid tot expressie, beweging, souplesse, ruimte voor fantasie en een moment voor zichzelf. 

 

Startdatum nog onbekend

 

Prijs per workshop van 4 lessen € 38,- 
(incl. 1 Ouder/Kind les)

Tevens te boeken door o.a. scholen of BSO.
Neem contact op voor meer informatie.

Ouder en kind yoga (3-6 jaar)

 

In deze les, gericht op het kind, doet de ouder mee ter ondersteuning. De fantasie wordt geprikkeld. 


We doen yoga en acro-yoga houdingen voor ouder en kind, kinderyoga, massage op spelenderwijs en er is een moment voor ontspanning. Aan het eind van de les is ruimte voor creatieve verwerking. Er is veel aandacht voor de hechting tussen ouder en kind. Yoga heeft een positieve invloed op gevoel van rust, geborgenheid en veiligheid. 

 


Data nog onbekend.

Prijs 
€ 13,50 leden
€ 15,50 niet-leden
(aansluitend koffie/thee)

Baby yoga (0-1 jaar)


In deze les is de doelstelling voornamelijk het beoefenen van yoga door de ouder waarbij de baby gewoon aanwezig is.


De ouder begint met een zonnegroet terwijl de baby ligt te kijken of rond kruipt. Dit gaat heel ongedwongen. Vervolgens doen ouder en kind een aantal gezamenlijke yoga oefeningen gevolgd door baby yoga en massage ter bevordering van de hechting tussen ouder en kind. We sluiten af met een ontspanning die weer met name op de ouder gericht is. Je kunt mee doen aan deze les totdat je kind kan lopen. Daarna kun je overstappen naar Ouder & Kind Yoga.

 


Startdatum nog onbekend.

Prijs 
€ 13,50 leden
€ 15,50 niet-leden
(aansluitend koffie/thee)